Logo Sandy Hill
SANDY HILL, Strandpaviljoen/Beachclub 25, Strandafgang Barnaart 25, 2041 KB Zandvoort, tel. 023 571 2047, info@sandyhill.nl

Waar ligt Sandy Hill? |
Hoe kom ik er?

SANDY HILL, Strandpaviljoen/Beachclub 25, ligt in het noordelijk gedeelte van Zandvoort, recht onder het N-H Hotel bij het Circuit en bij de Reddingspost Piet Oud aan de Boulevard Barnaart. Aan de strandafgang staat een bord met ons adres: Strandafgang Barnaart 25. Bij de toegang tot de parkeerplaats bij Sandy Hill staat een P-bord met als opschrift: P Boulevard 8 Barnaart Zuid.

Kom je met de auto of op de motor dan kan je (betaald) op de boulevard of op de Paddockparkeerplaats van het circuit parkeren.
Kom je op de brommer of op de fiets, dan kan je die gewoon beneden bij Sandy Hill zetten.

Vanuit Haarlem, Amsterdam en omliggende plaatsen kan je Sandy Hill ook gemakkelijk bereiken met openbaar vervoer.

Kom je met de trein, dan steek je het Stationsplein schuin naar rechts over en ga je de Van Speijkstraat in. Aan het einde van deze straat ga je links af de Van Lennepweg op en direct met de bocht mee naar rechts, de Burg. Van Alphenstraat in. Bij de 3e straat links ga je de Van Galenstraat in en kom je op de Boulevard Barnaart. Hier loop je een heel klein stukje naar rechts en zie je ons paviljoen liggen. Het is ongeveer 7 minuten lopen.

Vanaf station Haarlem kan je bus 81 naar Zandvoort nemen. Je stapt uit bij het circuit, je loopt dan naar het strand en je ziet direct Sandy Hill liggen.
Kom je met bus 80 vanuit Amsterdam, Haarlem of station Heemstede/Aerdenhout naar Zandvoort dan stap je in het centrum van Zandvoort aan het eindpunt uit. Je loopt dan in het centrum door de Kerkstraat, gezellig met zijn winkeltjes, tot aan de boulevard en hier loop je rechtsaf tot je ons paviljoen 25 ziet. Dit is ongeveer 10 minuten lopen, maar wel supergezellig.

Voor informatie over de trein en de bussen verwijzen we je naar:
Reisplanner van de NS
Dienstregeling Connexxion van buslijn 80, uitstaphalte: eindpunt.
Dienstregeling Connexxion van buslijn 81, uitstaphalte: circuit.


Strandafgang
Strandafgang naar Sandy Hill

Klik hier voor een grotere kaart


Sandy Hill: de ouderwets gezellige locatie aan het strand van Zandvoort, warm aanbevolen!