Logo van Sandy Hill
SANDY HILL, Strandpaviljoen/Beachclub 25, Strandafgang Barnaart 25, 2041 KB Zandvoort, tel. 023 571 2047, info@sandyhill.nl

Feestje of zakelijke bijeenkomst? |
Veel is mogelijk bij ons!

Sandy Hill kan de organisatie en de aankleding van je feest of zakelijke bijeenkomst voor 10 tot 1500 personen verzorgen.

Om je feest aan het strand te vieren is een heel aparte ervaring: lekker buiten bij mooi weer en als het weer slecht is, dan is je feest aan het strand toch een unieke ervaring!

Voor je feest staat ons aparte feestpaviljoen ter beschikking. Dit paviljoen doet ook uitstekend dienst als vergaderruimte voor je zakelijke bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld een productpresentatie, instructie of vergadering.

Ook voor kinderfeesten, zoals verjaardagen en partijtjes, is het strand een prima locatie. En wat dacht je van een luchtkussen, clown of schatzoeken? Of andere wensen? Veel is mogelijk!

Door samenwerking met Evenementenbureau UITJES EN ETEN kunnen wij je een aantal activiteiten aanbieden die je feest nog succesvoller maken!

De inwendige mens wordt ook prima verzorgd! Hapjes en drankjes vormen geen enkel probleem. Als lunch of diner kunnen wij ons super satébuffet of onze grandioze barbeque aanbevelen. En speciale wensen zijn natuurlijk bespreekbaar!

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Vul het contactformulier in en stuur het op, we laten zo spoedig mogelijk van ons horen.Ons feestpaviljoen/vergaderruimte

Sandy Hill: de ouderwets gezellige locatie aan het strand van Zandvoort, warm aanbevolen!